fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,847.00-0.92%
  • ethereumEthereum$1,873.26-1.34%
  • ElrondElrond$60.47-1.05%

Investitii de peste 1,5 miliarde de dolari in Metaverse pentru Animoca Brands

Animoca Brands raporteaza o suma de peste 1,5 miliarde de dolari investita in proiecte metaverse pana in luna aprilie a acestui an, potrivit cifrelor furnizate de companie.

In plus, sunt contabilizate si rezerve si alte venituri in valoare totala de 573 de milioane de dolari in primele patru luni ale anului, provenind din vanzari de tokens, NFTs si alte castiguri care nu au legatura cu blockchain.

Pe de alta parte, compania dispune de 98 de milioane de dolari in numerar, iar criptomonedele (BTC, ETH, USDC, USDT si BUSD) insumau 211 milioane de dolari la sfarsitul lunii aprilie.

Pe langa veniturile obtinute din investitiile si parteneriate, compania mai detine si cateva companii de gaming de tip blockchain, printre care The Sandbox, Gamee, nWay, Blowfish Studios si Grease Monkey Games.

Tot ce mai ramane de spus este ca Animoca Brands a reusit sa-si dubleze valoarea in doar trei luni, avand in vedere ca la inceputul anului a atras 360 de milioane de dolari, ceea ce i-a adus o evaluare de 5,5 miliarde de dolari.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.