fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,450.00-1.60%
  • ethereumEthereum$3,398.21-1.37%
  • elrond-erd-2MultiversX$61.62-0.77%

Hoskinson Critică Reglementările Crypto: Cardano în Focul SEC

Descentralizarea în discuție? Hoskinson contestă SEC și ‘Team Orange’ Cardano la răscruce: fondatorul ridică semne de întrebare asupra industriei

Potențial de Creștere a Prețului? Într-un discurs pasionat recent în cadrul unui AMA neașteptat, Charles Hoskinson, fondatorul Cardano, a criticat pe față peisajul regulatoriu al industriei criptomonedelor, vizând în mod special Bitcoin și tratamentul preferențial perceput.

Hoskinson, cu fervoarea sa caracteristică, a interogat diferențierea regulatorie între Bitcoin, Ethereum și Cardano, cerând o explicație clară de la Comisia de Securități și Schimburi (SEC), ce răsună cu confuzia generală a industriei despre aplicarea incoerentă a cadrelor regulatorii.

Crypto ca Valori Mobiliare, Conform SEC? Ultimul proces al SEC împotriva Coinbase Global se află în cea mai solidă poziție printre cazurile criptomonedelor pentru a permite Curții Supreme a SUA să decidă dacă activele digitale sunt valori mobiliare sau nu.

Hoskinson și-a exprimat îngrijorările privind vulnerabilitatea Bitcoinului la un atac de 51%, atribuind acest lucru modului în care este distribuită puterea de hash.

Potențial de Creștere a Prețului? Criticismele lui Hoskinson apar într-un moment în care Cardano se confruntă cu rezistență minimă pe piață, analizele recente sugerând un potențial semnificativ de creștere a prețului. Cu toate acestea, provocările legale și regulatorii care planează asupra industriei aruncă o umbră asupra acestei perspective optimiste.

Comparând luptele legale ale industriei crypto cu evenimente istorice precum asasinarea lui Kennedy, războaiele din Vietnam, Irak și Afganistan și Covid-19, Hoskinson și-a exprimat frustrarea față de turbulențele legale continue. “Este o glumă absolut patetică. Ar fi amuzant, dacă nu ar fi pentru faptul că sute de milioane de dolari în taxe legale au fost epuizate în acest război care se luptă în industrie,” a lamentat el.

În prezent, pare că aceste bătălii vor continua, fără un sfârșit clar la orizont, ecouri ale sentimentelor lui Hoskinson despre lipsa de responsabilitate și restituție în aceste situații.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *