fbpx
  • bitcoinBitcoin-3.34%
    $22,891.00
  • ethereumEthereum-3.53%
    $1,571.92
  • elrond-erd-2MultiversX-5.03%
    $42.47

Grayscale susține că produsele lor nu sunt influențate negativ de Genesis

După oprirea retragerilor protocolului Genesis Global Capital, Grayscale a declarat că produsele sale funcționează perfect și că evenimentele recente nu au influențat operațiunile curente. Grayscale a spus că nu reprezintă nici o contraparte, nici un furnizor de servicii pentru bunurile sale. Genesis face parte din grupul deținut de Greyscale, companie ce are printre cele mai mari dețineri de crypto.

Grayscale a declarat că activele lor sunt sigure şi securizate, păstrate în portofele reci. Grayscale a declarat că nu împrumuta, reipotecă sau grevează în alt mod activele şi produsele Genesis. Anunţul vine în urma prăbuşirii FTX, care a depus falimentul săptămâna trecută. Genesis a informat clienții miercuri dimineață că va opri retragerile de la divizia sa de creditare din cauza „turbulențelor extraordinare ale pieței” provocate de FTX, după ce a raportat peste 150 de milioane de dolari blocați în FTX.

Grayscale Bitcoin Fund are în administrare Bitcoin în valoare de 10,7 miliarde de dolari, dar a scăzut cu aproximativ 75% în ultimele 12 luni. Grayscale Ethereum Trust,  are în administrare active de 3,8 miliarde de dolari, dar și acesta a scăzut cu 81% în ultimul an.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *