fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,266.00-0.13%
  • ethereumEthereum$3,563.722.99%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.190.07%

Binance vrea să angajeze încă 600 de persoane

Binance, cel mai mare exchange crypto la momentul actual dorește să se extindă și mai mult, încercând să angajeze încă 600 de angajați până la sfârșitul anului, a declarat Changpeng Zhao.

CZ a scris luni pe Twitter că Binance își propune să aibă 8.000 de oameni în total până la sfârșitul acestui an. Exchange-ul avea aproximativ 5.900 de angajați în iunie și are peste 7.400 în acest moment, a scris CZ în tweetul său.
Preocupările persistă cu privire la dominația Binance în industria crypto, cu atât mai mult după ce FTX s-a prăbușit la începutul acestei luni.

 
Săptămâna trecută, Zhao a declarat la o conferință în Indonezia că Binance intenționează să înființeze un fond de recuperare a industriei și o asociație globală de criptomonede pentru a stabili standarde foarte puternice pentru industrie.

Binance a declarat săptămâna trecută într-o transmitere scrisă adresată Comitetului parlamentar al trezoreriei din Regatul Unit că nu a căutat în mod deliberat să submineze rivalul FTX, dar a adăugat că neregulile financiare ale companiei l-au determinat pe Binance să-și reducă expunerea. Anunțul Binance cu privire la vânzarea tokenilor FTT a fost considerat un factor important ce a contribuit la prăbușirea FTX.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *