fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,977.001.49%
  • ethereumEthereum$3,420.281.13%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.412.82%

Fundația Tron lansează un fond de 300 de milioane pentru investiții în proiecte GameFi

tron

Fundația Tron a investit 300 de milioane de dolari în fondul intitulat ”Tron Arcade,” pentru a promova dezvoltarea de jocuri video GameFi care permit userilor să câștige crypto în timp ce se joacă. Fondul a fost creat în parteneriat cu APENFT și WINKLINK.

Proiectul va sprijini de asemenea spațiul DeFi și economia NFTs de pe rețeaua Tron, facilitând accesul userilor la aceste industrii, conform CEO-ului fundației Tron, Justin Sun.

Spațiul DeFi este implicat prin faptul că userii vor putea cumpăra iteme în aceste jocuri, participând deci la economie. GameFi permite utilizatorilor să și tranzacționeze asset-urile obținute în jocuri, stimulând astfel developmentul și monetizarea acestor jocuri.

Tron este specializat pe partea de gaming. Legătură dintre această industrie și cea crypto este oarecum intuitivă. În ziua de astăzi, multe jocuri video (în special cele multiplayer) au un tip de economie in-game, care poate acum fi încorporată cu cea crypto.

Având în vedere faptul că developerii de jocuri video urmăresc descoperirea de noi metode pentru a-și monetiza creațiile, spațiul crypto pare a fi un candidat natural în acest sens, atât prin intermediul NFT-urilor cât și a altor tipuri de tokens.

Ținând cont și de faptul că marea majoritate a entuziaștilor crypto sunt tineri, industria gaming-ului reprezintă o oportunitatea cu potențial foarte mare.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *