fbpx
  • bitcoinBitcoin4.31%
    $26,819.00
  • ethereumEthereum3.28%
    $1,875.82
  • elrond-erd-2MultiversX-0.71%
    $36.23

FTX în discuții cu investitorii pentru a strânge 1 miliard de dolari

FTX, este implicat în discuții cu investitorii pentru a strânge noi fonduri de 1 miliard de dolari, deoarece caută să utilizeze capital suplimentar pentru achiziții financiare în timpul pieței de bear market. Potrivit unui raport din 21 septembrie de la CNBC discuțiile sunt încă în desfășurare și detaliile ar putea fi încă supuse modificărilor. Dacă s-ar dovedi adevărată, suma de finanțare ar menține intactă evaluarea actuală a FTX de aproximativ 32 de miliarde de dolari.

Nu se cunosc foarte multe detalii în această etapă, totuși, sursele au spus că unele dintre noile fonduri vor fi alocate pentru mai multe proiecte din spaţiul crypto, ceea ce nu este surprinzător, având în vedere cât de activ a fost FTX în ultima perioadă.

Potrivit unui raport din 20 septembrie de la The Wall Street Journal (WSJ), se spune că atât Binance, cât și FTX sunt acum cei mai buni ofertanți ai activelor Voyager, oferta Binance fiind de aproximativ 50 de milioane de dolari, iar FTX fiind puțin sub această cifră. Licitația se desfășoară până pe 29 septembrie și WSJ a declarat că nicio ofertă nu a fost acceptată în această etapă.

La începutul acestei luni, FTX Ventures, o ramură de investiții a companiei, a anunțat că va achiziționa un pachet de 30% din firma de gestionare a activelor lui Anthony Scaramucci, SkyBridge Capital, pentru o sumă nedezvăluită.

În iunie, FTX a încheiat, de asemenea, un acord pentru achiziționarea platformei crypto canadiane Bitvo, ca parte a planurilor mai ample de extindere în Canada. Cu o lună înainte, FTX UŞ a semnat, de asemenea, un acord cu firma de creditare cu probleme BlockFi pentru a-i oferi o facilitate de credit revolving de 400 de milioane de dolari și o opțiune de cumpărare a companiei pentru aproximativ 240 de milioane de dolari.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *