fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,298.001.06%
  • ethereumEthereum$2,032.890.63%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.34-1.60%

FTX este investigat pentru abateri penale

„O echipă de anchetatori financiari” investighează în prezent schimbul de criptomonede FTX, acum dispărut, a declarat Forța de Poliție Regală Bahamas într-o declarație dată duminică. Poliția a remarcat că anchetatorii financiari căutau să vadă dacă „a avut loc vreo abatere criminală”. După ce autoritatea de reglementare a valorilor mobiliare din Bahamas a luat măsuri împotriva FTX pe 11 noiembrie 2022, entitatea de reglementare a remarcat că nu a dat permisiunea FTX de a autoriza retrageri pentru clienții din Bahamas.

„Comisia dorește să informeze că nu a direcționat, autorizat sau sugerat către FTX Digital Markets Ltd. prioritizarea retragerilor pentru clienții din Bahamas”, a declarat autoritatea de reglementare a valorilor mobiliare din Bahamas pe 12 noiembrie.

În plus, pe 13 noiembrie, Reuters a raportat că Forța de Poliție Regală din Bahamas a comentat situația FTX, iar poliția a spus că o investigație este în curs.

Un radar de zbor a arătat că avionul privat al SBF a zburat în Argentina pe 12 noiembrie. Există suspiciuni că SBF și membrii cercului său apropiat ar putea fi sub supravegherea autorităților locale.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *