fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,540.004.01%
  • ethereumEthereum$3,486.272.52%
  • elrond-erd-2MultiversX$35.911.38%

Frații Tate, lăsați fără criptomonede

Frații Tate, care sunt acuzați de trafic de persoane și viol, au primit o nouă lovitură, după ce procurorii au extins sechestrul asigurator asupra criptomonedelor deținute de ei. Aceasta vine în continuarea sechestrului pus până acum pe bunuri și pe mașinile de lux ale celebrilor frați.

Andrew și Tristan Tate au făcut o nouă vizită la DIICOT pentru a face față acuzațiilor, însă au fost rezervați și nu au făcut declarații în fața jurnaliștilor.

În schimb, din arest, frații au trimis două cereri care au fost respinse de autorități: prima a cerut permisiunea de a deține o consolă de jocuri Playstation, iar al doilea a cerut permisiunea de a fi vizitat de un hairstylist.

Această extindere a sechestrului asigurător asupra criptomonedelor demonstrează faptul că autoritățile sunt hotărâte să recupereze toate bunurile obținute ilegal de către frați. Chiar dacă până acum nu se cunoaște valoarea criptomonedelor sechestrate, este evident că acestea pot fi o avere considerabilă.

În concluzie, acest caz arată că nu există scăpare pentru cei care comit infracțiuni grave, iar autoritățile sunt hotărâte să facă tot posibilul pentru a recupera bunurile obținute ilegal.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *