fbpx
  • bitcoinBitcoin$56,928.00-0.25%
  • ethereumEthereum$4,552.98-0.42%
  • ElrondElrond$359.44-15.05%

Fantom crește cu 10% în 24 de ore

fantom

Prețul monedei native a ecosistemului Fantom, un competitor al Ethereum a crescut cu 10% peste noapte pe măsură ce celelalte altcoin-uri par să stagneze, în ciuda știrilor legate de aprobarea primului Bitcoin ETF de către SEC SUA.

La momentul actual, prețul monedei este de 2.21 dolari, la doar 24 de cenți depărtare de ATH-ul de 2.45 dolari. FTM este singura cryptomonedă din top 50 care a experimentat o creștere semnificativă de preț.

Fantom a fost lansat în 2018 și utilizează propriul mecanism de consensus numit Lachesis, care este practic o variație mai eficientă din punct de vedere energetic a modelului Proof-of-Stake. Lachesis permite confirmarea tranzacțiilor în mod foarte rapid, și percepe comisioane foarte mici userilor.

Fantom oferă de asemenea suport pentru smart contracts, care au devenit pilonul de bază al spațiului DeFi. Valoarea rețelei Fantom a explodat de-a dreptul în acest an, la începutul anului FTM fluctuând în jurul valorii de 0.017.

În comparație cu valoarea de astăzi, observăm o creștere de peste 13,000%. Bull run-ul rețelei a început spre sfârșitul verii, la mijlocul lunii august, odată cu integrarea Chainlink. Spre începutul acestei luni, agregatorul Yearn.finance a intrat de asemenea într-un parteneriat cu Fantom.

Market cap-ul monedei este la momentul actual de aproximativ 5.5 miliarde de dolari, având un supply maxim de 3.175 miliarde de tokeni.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *