fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,133.451.60%
  • ethereumEthereum$1,287.561.61%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.711.59%

Expansiunea Solana în Coreea de Sud beneficiază de un boost de 20 de milioane de dolari

 

ROK Capital și Fundația Solana au format Solana Eco Fund, cu scopul de a da un impuls popularității blockchainului Solana în Coreea.

Știri legate de Solana au apărut frecvent, în mai multe surse, în ultimele luni. Se pare că Blockchain-ul se îndreaptă acum cu pași repezi spre îndeplinirea unor obiective în Coreea de Sud, atragand finanțare cu valoare semnificativă pentru ecosistemul construit.

 

“As one of the largest crypto markets globally, Korea has an extraordinarily high adoption rate of cryptocurrencies […]By expanding the Solana ecosystem in Korea, we hope to grow the awareness and adoption of decentralized applications on the Solana ecosystem as well as encourage and incubate local teams to build on Solana.” 

 

… a specificat un reprezentant al firmei Coreene ROK Capital, pentru Cointelegraph.

Solana Eco Fund este un nou fond, cu valoare de 20 de milioane de dolari, ale cărui baze au fost consolidate de ROK Capital și de Fundația Solana. Într-o declarație publică, emisă joi către Cointelegraph, se precizeaza ca acest fond este acum disponibil pentru a facilita găsirea soluțiilor pentru orice proiecte urmează a fi construite în blockchain-ul Solana. Mai multe proiecte au primit deja finanțare, inclusiv Synthetify și Symmetry.

 

“In addition to injecting capital, this new fund will provide tailored services for projects to successfully accelerate in Korea,” 

 

…a spus Brain Kang, partener general al ROK Capital.

Statement-ul ROK Capital mai sugerează și faptul că, prin parteneriatul cu Solana, firma îsi propune și speră să influențeze astfel o serie de proiecte de infrastructură axate pe Solana, inclusiv pe cele care sunt în strânsă legătură cu Web3, Defi și NFTs.

In urma declaratiei respective, analistii au conchis ca accentul va fi cel mai probabil pus pe accelerarea expansiunii Solana pe piața coreeană, întrucât această adăugire a fost inclusiv făcută în declarația respectivă, menționându-se ulterior și implicarea suplimentară a DeSpread și Fact Block în acest demers.

Joi, în prima parte a zilei, au fost publicate noutăți legate inclusiv de un alt efort de stimulare a succesului ecosistemului Solana, anume despre Solverse Accelerator

Aceasta inițiativa este susținută de cel puțin 21 de companii și va oferi mentorat, dar și alte resurse, în sprijinul proiectelor care urmează a fi construite și sustinute pe Solana

De asemenea, mai amintim ca marketul de NFTs Metaplex a fost inaugurat miercuri.

Moneda nativă a Solanei, SOL, se află pe poziția a 16-a în clasamentul CoinMarketCap, la un preț de 39,01 dolari, în momentul publicării acestui text, cu un market cap de aproximativ 10,6 miliarde de dolari.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *