fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,171.191.78%
  • ethereumEthereum$1,289.811.92%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.882.28%

Ethereum whales își mută monedele în afara exchange-ului

ethereum whales

Conform providerului de date on-chain Santiment, cele mai mari 10 whales Ethereum continuă să adune monede în afara exchange-urilor, în timp ce adresele care conțin cantități mari de coins pe exchange-uri sunt în scădere.

”Ethereum is seeing its top 10 largest non-exchange addresses continue to grow larger, while the top 10 largest exchange addresses shrink.”

… explică aceștia. Conform datelor CoinGecko, Ether a scăzut cu aproximativ 12% în ultima săptămână, prețul actual fiind de 4179 de dolari. Deși piața se află momentan într-un trend negativ, comunitatea Ethereum continuă să exprime sentimente bullish legate de proiect și monedă.

Fostul manager de hedge funds al Goldman Sachs, Raoul Pal de exemplu, scrie pe twitter că se așteaptă la un rally de 300% în prețul ETH până la sfârșitul anului, comparând situația actuală cu cea a Bitcoin în 2017.

“I don’t expect perfection but with all the other analysis I have done, something like a 100% to 300% rally is highly probable into year-end.”

… argumentează Pal. Conform Cointelegraph, scăderea din ultima săptămâna a Ether a dus la o lichidare de 200 de milioane de dolari în derivative crypto. Situația pare să se fi stabilizat cât de cât, CoinGecko înregistrând o creștere de 0.5% a ETH în ultimele 24 de ore, însă acest lucru ar putea fi doar un rezultat al volatilității pieței.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *