fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,713.001.05%
  • ethereumEthereum$3,404.020.65%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.132.36%

ETH a scăzut cu peste 25% în ultimele 7 zile.

Chiar dacă a avut loc fuziunea ETH către un mecanism proof of stake, acesta a sczut sub pragul de 1,300 USD. Bitcoin a scăzut şi el sub 19.000 USD după ce au scăzut cu peste 6% în ultimele 24 de ore. Cu toate acestea, scăderea prețului Ethereum ar putea reprezenta un motiv de FUD.

@VivekVentures, crede că maximaliștii Bitcoin răspândesc în prezent FUD în jurul Ethereum și al fuziunii. Vivek dezvăluie că emisiunea Ethereum a scăzut cu 95% de la trecerea la fuziune. Aceasta înseamnă că Ethereum trebuie să emită cu 95% mai puține tokeni fără nicio pierdere a securității. În cele 3 zile de la fuziune, Ethereum a emis mai puțin de 3000 de tokeni. În modul Proof-of-work, ar fi emis peste 40.000 de tokeni.

Vivek explică, de asemenea, diferența în presiunea de vânzare din cauza schimbării mecanismului de consens de la fuziune. Actualul model Proof-of-stake are o presiune semnificativ mai mică de vânzare decât fostul model proof-of-work. Validatorii Ethereum nu își pot vinde recompensele pentru o perioadă de 6 până la 12 luni. Drept urmare, presiunea de vânzare asupra Ethereum în acest moment este aproape de zero.

De la fuziune, comunitățile Bitcoin și Ethereum s-au angajat într-un război narativ . Jack Dorsey, fondatorul Twitter, a dezvăluit că comunitatea Bitcoin trebuie să se pregătească pentru un război narativ. Bitcoin folosește în prezent modul Proof-of-work, care este criticat pentru consumul ridicat de energie.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *