fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,174.000.34%
  • ethereumEthereum$2,023.10-0.13%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.18-1.90%

DEX Aggregator 0x a fost lansat pe Polygon

0x

 

0x, unul dintre DEX aggregators de top ai Ethereum a fost lansat pe Polygon. 0x și-a lansat inițial API-ul (Application Programming Interface) în 2020 cu scopul de a ajuta developerii să adune lichiditate de la DEX-urile de top de pe Ethereum.

De atunci, a permis peste 1 milion de tranzacții de la 250,000 de traderi individuali, ceea ce reprezintă în jur de 26 de miliarde de dolari, ca volum de trading.

API-ul 0x a integrat Binance Smart Chain spre începutul anului acesta și s-a extins acum către Polygon. Această integrarea va permite developerilor să creeze aplicații care pot acces lichiditatea on-chain de pe mai multe DEX-uri (surse), printr-o singură interfață.

Cei de la 0x au confirmat că vor permite accesul la lichiditate de pe mai multe platforme DeFi, cum ar fi QuickSwap, SushiSwap, ComethSwap, Curve, Dodo, mStable și Dfyn.

Polygon este un ”commit chain” al Ethereum, creat pentru a ajuta la scalabilitatea rețelei. Funcționează după un model Proof-of-Stake care poate executa tranzacții mult mai rapid și mai ieftin decât mainnet-ul Ethereum. 

În ultimele luni, Aave, Augusr, Sushi, Curve, Paraswap și 1inch au început colaborări cu Polgyon. Un alt proiect important din spațiul DeFi care se alătură acestui grup arată semnificația pe care o are rețeaua pe piață. Polygon este acum doar în spatele Aave, Maker și Compund după TVL (Total Value Locked).

Cei de la 0x spun că decizia va aduce alți 100,000 de utilizatori pe Polygon. API-ul va putea susține sistemul RFQ (Request for Quote) al 0x și open order books în viitor. În acel moment, 0x va putea oferi funcționalități de trading high-end pentru orice DEX de pe Polygon care îi va integra API-ul.

Polygon a lansat recent un SDK care permite dezvoltatorilor să-și creeze propriile blockchain-uri pe rețea. Între timp, yield farming a crescut masiv în ultimele săptămâni, iar alte proiecte mari au planuri de colaborare cu Polygon.

Ren a lansat un Polygon Bridge săptămâna trecută, permițând utilizatorilor DeFi să introducă o versiune a Bitcoin compatibilă cu EVM pe blockchain.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *