fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,868.001.26%
  • ethereumEthereum$4,220.818.85%
  • ElrondElrond$252.747.00%

De ce a crescut atât de mult Elrond ($EGLD)?

elrond

Recent, Elrond ($EGLD) a trecut de pragul de 300 de dolari, acest lucru datorându-se în parte protocoalelor DeFi. De la începutul lunii august, prețul monedei a crescut aproape constant.

Datele celor de la Cointelegraph și TradingView arată că de la minimumul de 52 de dolari din 22 iunie, prețul EGLD a crescut cu 437% până la un ATH de 302 dolari pe 14 septembrie.

Acest lucru se datorează și lansării exchange-ului Maiar, protocol DeFi construit pe Elrond. Pe 9 septembrie a fost publicat un anunț în care se preciza că userii din SUA vor putea cumpăra EGLD prin intermediul aplicației Maiar mulțumită unui parteneriat cu MoonPay.

În aceeași perioadă cei din spatele Elrond au organizat și un concurs numit ”Battle of the Yields” în care utilizatorii aveau oportunitatea de a câștiga EGLD în funcție de volumul de trading realizat.

Listarea pe KuCoin a fost un alt factor important pentru rally-ul EGLD. Exchange-ul este al 5-lea cel mai mare din lume, după volumul de trading în 24 de ore.

Odată cu această listare, volumul de trading al monedei EGLD a fost propulsat de la 83 milioane de dolari pe zi, până la 740 de milioane pe 11 septembrie.

Al treilea motiv pentru creșterea în popularitate (și preț) al Elrond îl reprezintă parteneriatele cu diverse proiecte crypto. Cel mai recent fiind cu startup-ul românesc Humans.ai care utilizează AI pentru generarea de conținut media.

Un alt parteneriat permite userilor să învețe mai multe despre Elrond prin intermediul platformei educaționale a NewsCrypto. Elrond a integrat și Copper, un provider de servicii de custodie bine-cunoscut.

Alte parteneriate cu proiecte de pe blockchain-urile Ethereum, Polkadot și BSC au contribuit de asemenea la explozia de interes față de Elrond.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *