fbpx
  • bitcoinBitcoin$57,061.000.15%
  • ethereumEthereum$4,535.42-1.03%
  • ElrondElrond$358.71-10.69%

Cosmos intră în parteneriat cu Forte pentru a dezvolta sectorul de blockchain gaming

forte cosmos

Oficialii companiei de dezvoltare software din spatele Cosmos, Tendermint, au anunțat un parteneriat cu Forte, o organizație ce lucrează la o platformă de jocuri pe blockchain.

“With almost three billion gamers around the world and immense interest surrounding NFTs, the partnership with Forte will help propel Cosmos to a wider audience and solidify our place as a leading blockchain ecosystem.”

… a declarat Peng Zhong, CEO-ul Tendermint, adăugând că firma sa a construit deja o suită de instrumente care la va fi de folos celor de la Forte, și anume Cosmos SDK și Starport.

Forte oferă practic infrastructura necesară blockchain pentru developerii de jocuri, dar și useri. Aceștia creează (printre altele) wallet-uri crypto specializate care pot stoca NFT-uri și alte asset-uri virtuale.

Forte a strâns 185 de milioane de dolari într-o rundă de investiții spre începutul acestui an și are deja peste 25 de parteneriate cu nume mari din industria de gaming care utilizează platforma lor.

Printre aceștia enumerăm Hi-Rez Studios, cunoscuți pentru Smite și Paladins, Jeff Tunnel (Starsiege:Tribes) și Will Wright, creatorul SimCity. Forte a creat peste 10 milioane de wallet-uri, a realizat minting-ul a peste 5 milioane de NFTs și are acum peste 8 milioane de useri activi – prin intermediul jocurilor create pe platforma lor.

Cosmos pe de altă parte va contribui cu toolkit-urile create de developerii săi, precum și cu rețeaua Cosmos în sine, pe care developerii de jocuri o pot utiliza ca bază pentru jocurile lor.

Forte va adăuga și monede din ecosistemul Cosmos (ATOM și stablecoin-uri) pe platforma lor, acestea putând fi utilizate ca mijloc de plată, pentru lichiditate și colateral.

“Our alignment on scalability, usability and interoperability makes them an ideal partner in building a more sustainable and equitable ecosystem for games, and the billions of people who play them.”

… a afirmat Josh Williams, CEO-ul Forte.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *