fbpx
  • bitcoinBitcoin$62,357.002.90%
  • ethereumEthereum$3,433.142.13%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.552.82%

Compania de crypto mining Bitfarms a vandut 3000 de Bitcoin

Compania canadiana de mining Crypto, Bitfarms Ltd. isi vinde jumatate din rezervele de BTC, dupa ce a decis reajustarea strategiei de “HODLING“. Compania este unul dintre numerosii grei ai industriei de crypto mining care se chinuie sa obtina o injectie de capital pe fondul scaderii preturilor actiunilor.

Bitfarms a vandut 3.000 de BTC pentru a achita un imprumut de 100 de milioane de dolari. Operatiunile de minare Bitcoin, Bitfarms a anuntat ca a achitat o parte dintr-un imprumut de 100 de milioane de dolari de la Galaxy Digital.

Datele furnizate de companie arata ca Bitfarms poate genera o medie de 14 BTC pe zi sau aproximativ 1.260 BTC pe trimestru.

Jeff Lucas, CFO al Bitfarms, a declarat ca principalul motiv pentru care a vandut rezervele de Bitcoin ale companiei a fost volatilitatea extrema din ultima perioada, printre alti factori. El a declarat:

“In timp ce ramanem increzatori in aprecierea pe termen lung a pretului #BTC, aceasta schimbare strategica ne permite sa ne concentram asupra prioritatilor noastre de top, respectiv mentinerea operatiunilor noastre de crypto mining de clasa mondiala si continuarea cresterii afacerii noastre in anticiparea imbunatatirii economiei miniere.”
Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *