fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,880.423.04%
  • ethereumEthereum$1,267.456.24%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.260.77%

Colecția BAYC va avea propria scurtă trilogie de filme

trilogie bayc

Coinbase a anunțat că lucrează la producerea unei trilogii de filme (de scurtă durată) bazată pe populara colecție NFT BAYC (Bored Ape Yacht Club). Creatorii colecției (Yuga Labs) vor lucra în parteneriat cu cei de la Coinbase pentru a crea filmele animate.

Seria se va numi ”The Degen Trilogy,” o referință către slang-ul utilizat în crypto (dar și în sectorul financiar tradițional, de unele comunități) pentru a descrise investitorii care sunt dispuși să facă investiții high-risk.

Caracterele vor fi bazate pe unele din NFT-uri Bored Apes. Holderii de NFT-uri vor avea posibilitatea de a oferi descrieri propriilor NFTs (care vor fi caractere). Aceste descrieri vor fi judecate și selectate de un director de casting de la Hollywood.

Trilogia va fi dezvăluită în cadrul NFT.NYC, o conferință crypto ce va avea loc în New York între 21 și 23 iunie. Mai târziu, filmele vor fi disponibile utilizatorilor ce au deschis un wallet Coinbase prin intermediul site-ului exchange-ului.

Conform lui William Swann (CMO-ul Coinbase), filmele sunt o ”scrisoare de dragoste” pentru tehnologia NFT. Acesta a evidențiat faptul că echipa Yuga Labs a reușit să creeze o comunitate masivă și foarte activă prin intermediul acestei colecții.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *