fbpx
  • bitcoinBitcoin$63,880.00-4.00%
  • ethereumEthereum$3,060.35-4.01%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.00-0.85%

Cea mai recentă versiune „Winamp” redă NFT-uri muzicale

Se pare că binecunoscutul player- muzical dezvoltat de Microsoft rezistă presiunii timpului și inovează în continuare. Potrivit ultimului comunicatul de presă al celor de la Winamp, noua versiune reduce amprenta memoriei Winamp și îmbunătățește securitatea dar include și o nouă modalitate de a asculta cel mai recent format de muzică.

CEO-ul Winamp, Alexandre Saboundjian, a declarat:

„Scopul Winamp a fost întotdeauna despre accesibilitate și inovație, iar astăzi suntem mândri să lansăm primul player autonom care redă NFT-urile audio, precum și orice alte formate existente. Această nouă versiune de Winamp permite oamenilor să asculte orice fișier doresc, folosind un player pe care îl iubesc deja. Winamp a fost o parte cheie a primei inovații muzicale digitale, când mp3-urile au schimbat modul în care ascultăm și ne bucurăm de muzică. Acum susținem noua tehnologie, pe măsură ce tot mai mulți artiști explorează web3 și potențialul său.”

Cea mai recentă versiune le permite utilizatorilor să îşi conecteze wallet-ul Metamask prin Brave, Chrome sau Firefox la Winamp. Soft-ul acceptă fișiere audio și video distribuite atât sub standardele ERC-721, cât și ERC-1155 și lansează această nouă caracteristică pentru protocoalele Ethereum și Polygon/Matic.

„Suportul NFT-urilor va fi în curând cuplat cu alte câteva actualizări importante care vor face din playerul Winamp o bibliotecă universală și avansată. Playerul va reuni experiențele dispersate ale fanilor muzicii într-un singur loc, cu un sunet grozav.” a declarat CEO-ul Winamp.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *