fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,952.00-0.70%
  • ethereumEthereum$1,618.03-1.08%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.773.63%

Cardano are mai putina utilitate decat Dogecoin, potrivit lui Mark Cuban

Mark Cuban a fost invitat al podcastului Altcoin Daily pentru a discuta despre crypto, conversatie ce a durat aproximativ o ora.

Cuban a discutat despre diferentele dintre Dogecoin si Cardano, doua platforme pentru aplicatii descentralizate, si care dintre ele are mai mult potential.

“Stii, am aceeasi parere despre Cardano ca despre Polygon si Ethereum. Trebuie sa fie ceva, acolo.”

Cuban a mentionat ca se uita la volumul de tranzactii de pe blockchain pentru a masura succesul: “Banuiesc ca oamenii din Africa nu folosesc Cardano pe cat se asteptau pentru ca nu vezi tranzactii, nu vezi taxe.”

Chiar daca pe Cardano poti gasi smart contracts de ceva timp, Cuban crede ca platforma nu a avut o influenta prea mare.

Potrivit acestuia e posibil sa vedem Cardano folosit pentru a crea urmatoarea aplicatie uimitoare: “Usa e deschisa pentru ca acest lucru sa se intample, dar inca nu s-a intamplat.”

Ce sfat i-ar da Cuban lui Charles Hoskinson, cofondatorul Cardano?

“L-as intreba unde sunt profiturile?”, adaugand ca doar pentru ca vorbim de crypto, nu inseamna ca profiturile sunt secondare.

“Exista o distorsionare in crypto care se cheama market cap. Cresti pretul suficient […] Daca ai un token in valoare de 10 dolari, ai un market cap de 10 miliarde de dolari.”

“Continui sa cred ca DOGE are mai mult potential pentru aplicatii decat Cardano,” a declarat Cuban, sustinand ca oportunitatile pentru Cardano continua sa fie mari pana cand Dogecoin va reusi sa atinga acelasi status de platforma pentru aplicatii.

“E tot o afacere”, a adaugat acesta. “Nu conteaza ce faci, ce zici, cum o privesti sau ce market cap are – trebuie sa fie ceva, acolo.”

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *