fbpx
  • bitcoinBitcoin4.11%
    $26,805.00
  • ethereumEthereum3.31%
    $1,875.07
  • elrond-erd-2MultiversX-1.03%
    $36.17

Burn-ul iminent al token-ului BNB duce la un ATH de 546 dolari pentru Binance Coin (BNB), câștiguri de 13x în 2021

Deținătorii și investitorii în tokenul BNB se bucură de venituri masive în urma raliului de preț înregistrat de Binance Coin. În prezent, BNB a crescut cu 17%, atingând un nou ATH de 546 dolari.

Luând în considerare creșterile de astăzi, BNB a câștigat mai mult de 13 ori de la începutul anului până în prezent, ceea ce reprezintă o rentabilitate incredibilă de 1200%, potrivit CoinGape.com.

Acest rally de preț pentru Binance Coin a început de la un tweet al lui Changpeng Zhao (CZ), CEO-ul Binance, care a anunțat “arderea” tokenurilor (token burn) în următoarele câteva zile:

„When you burn coins, they are taken out of circulation forever. It increases the value of the remaining coins. #BNB in a few days! Not financial advice!”

BNB și-a crescut prețul cu 57% față de săptămâna precedentă, de la mai puțin de 350 de dolari la 550 dolari. Atât ecosistemul Binance, cât și Binance Smart Chain (BSC) stabilesc noi recorduri în fiecare zi. De la începutul anului 2021 l-a ajuns, încetul cu încetul, pe rivalul său Ethereum, în ciuda faptului că are doar o treime din mărimea ETH.

În urmă cu o săptămână, BSC a înregistrat o etapă importantă a existenței sale, deoarece a avut mai mult de 5 milioane de tranzacții zilnice, de patru ori mai mult decât valorile înregistrate de Ethereum.

Faptul că taxa gas pe BSC este mai scăzută și că există mai puține aglomerații pe rețea i-a făcut pe mulți să se îndrepte spre BSC, spre deosebire de ETH și taxele sale pe gas mereu în creștere.

Valoarea totală de achiziționare a BSC a sărit și ea peste 30 de miliarde de dolari.

Ca urmare a faptului că BNB a înregistrat câștiguri importante, proiectele DeFi bazate pe BSC, cum ar fi PancakeSwap, au cunoscut, de asemenea, o creștere importantă. Numai în săptămâna precedentă, PancakeSwap a crescut cu 57% și este acum tranzacționat la o valoare ATH de 25,15 dolari.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *