fbpx
  • bitcoinBitcoin$67,671.00-0.87%
  • ethereumEthereum$3,770.37-1.84%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.840.02%

Bitpanda a angajat-o pe Irina Nicoleta Scarlat de la Revolut

irina revolut

Bitpanda e o platformă de investiții în asset-uri digitale. Aceștia au numit-o pe Irina Nicoleta Scarlat ca Chief Growth Officer, începând cu 6 iulie 2021. Rolul acesteia va fi de a conduce echipele de business development și marketing din cadrul companiei.

Experiența Irinei constă în peste 10 ani în activități din industria tech. Ultimul ei rol a fost unul similar, și anume ”Global Head of Growth,” în cadrul Revolut. Aceasta s-a alăturat companiei în 2018, și a contribuit la creșterea masivă pe plan local a companiei.

În 2018, Revolut avea 20,000 de utilizatori, iar acum are aproximativ 1.5 milioane. La nivel global, a contribuit la creșterea numărului de utilizatori de la 1 milion, la 15 milioane.

Înainte de Revolut, Irina a lucrat în echipa de marketing a Uber din România, conturând strategia locală, lansând proiecte regionale esențiale care au dus la creșterea marketului local la 1 milion de utilizatori.

CEO-ul Bitpanda, Eric Demuth, a declarat că Irina are în palmares realizări impresionante și că a dovedit că poate intra în noi piețe și să le dezvolte. Acesta e încrezător că va putea face același lucru și pentru Bitpanda.

Demuth a notat că experiența Irinei în medii care evoluează rapid, în combinație cu ambiția și gândirea la nivel global, vor ajuta Bitpanda să aducă lumea investițiilor mai aproape de oameni.

Irina spune că Europa rămâne în urma Asiei și Statelor Unite în ceea ce privește educația ce ține de investiții, mulți oameni nefiind conștienți de oportunitățile pe care le au la îndemână.

Ea a declarat că misiunea Bitpanda de a oferi acces instant la produse și resurse financiare este una importantă în care crede. Mai mult, compania are o cultură extraordinară, echilibrând creșterea masivă cu grija pentru staff-ul său, fapt pe care l-a observat în primele dialoguri cu fondatorii și executivul său.

Anul acesta, Bitpanda a avut câteva reușite notabile. Echipa a crescut la 500 de angajați, iar numărul de utilizatori la 2.5 milioane. Companie a avut și una dintre cele mai mari runde de investiții din Europa, în termeni de capital adunat.

Pe tot parcursul anului 2020, Bitpanda a deschis sedii în Franța, Spania, Turcia și Italia. Aceștia au deschis și un hub de inovație în Cracovia în decembrie, moment în care echipa Bitpanda s-a dublat.

Bitpanda se va extinde în alte piețe din Europa, intenționând să deschidă un hub similar în Barcelona, precum și în Londra, Milan, Paris, Berlin și Istanbul.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *