fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,880.423.04%
  • ethereumEthereum$1,267.456.24%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.260.77%

Bitfarms urmează să fie listată pe Nasdaq

 

Organizația de Bitcoin mining bazată în Toronto, Bitfarms, a anunțat că va fi listată public pe Nasdaq, la nivelul de ”Global Market”. 

Acest nivel este rezervat doar companiilor care au un plan financiar sustenabil și respectă anumite cerințe, mult mai stricte în comparație cu celelalte niveluri inferioare ale Nasdaq, cum ar fi Nasdaq Capital Market.

Cei de la Bitfarms, companie fondată în 2017, susțin că admiterea în nivelul Global Market reprezintă o validare puternică a firmei.

 

“The approval for listing on The Nasdaq Global Market is an incredible achievement for Bitfarms and is the fruition of multiple years of work and dedication,”

 

… a comentat directorul executiv al Bitfarms, Emiliano Grodzki.

În ultimii 4 ani, Grodzki și echipa sa au reușit să dezvolte și să gestioneze una dintre cele mai mari operațiuni de Bitcoin mining de pe glob. 

Acesta consideră că firma merită listarea pe unul dintre cele mai prestigioase exchange-uri din lume. Mișcarea va extinde semnificativ prezența pe piață a companiei, a mai adăugat acesta.

Anterior listării, Bitfarms a intrat într-un parteneriat cu Foundry și și-a mărit efectivul cu 2465 Bitcoin miners. 

Bitfarms plănuiește. de asemenea. să deschidă un centru de mining în Argentina, pentru a profita de costuri reduse ale electricității, de 0.02 dolari pe kWh  (kilowatt pe oră).

Acum două zile, compania a anunțat achiziționarea a 6600 S19j Antminers de la Bitmain. Aceștia vor permite Bitfarms să genereze în jur de 2.5 EH/s (exahash pe secundă), din toamnă.

 

“The additional 660 PH that will be added to their mining operations will solidify their presence in the mining space, further establishing Bitfarms as one of the leading mining companies in North America,”

 

… a afirmat Irene Gao, directorul de vânzări Antminer pe zona NCSA (North, Central and South America) a Bitmain.

Ultima cerință pe care trebuie să o îndeplinească Bitfarms este eligibilitatea pentru Depository Trust Company (DTC).

Conform Newswire:

 

”Securities that are eligible to be electronically cleared and settled through DTC are considered “DTC eligible.” 

 

Dacă obține această aprobare, Bitfarms va putea fi listată pe Nasdaq la nivelul de Global Market, sub numele ”BITF”.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *