fbpx
  • bitcoinBitcoin$65,631.002.76%
  • ethereumEthereum$4,314.1911.74%
  • ElrondElrond$254.257.54%

Binance lansează un o unealtă de raportare a taxelor

binance

Noul instrument va permite utilizatorilor exchange-ului să țină evidența activităților desfășurate pe platformă și să ușureze procesul de raportare a acestora.

“The fact is that in many countries around the world, crypto regulations are still evolving and we are all discovering the right path for this promising, young and exciting industry.”

… a declarat CEO-ul Binance, Changpeng Zhao.

Mai mult, noua funcționalitate permite userilor să-și transfere istoricul tranzacțiilor în afara platformei, și chiar să obțină o imagine de ansamblu a taxelor pe care trebuie să le plătească.

Deși acest lucru va fi de folosi userilor, mai important poate este că unealta a fost lansată într-o perioadă în care tot mai multe autorități de reglementări din lume pun presiune pe Binance.

În ultimul timp, Zhao s-a concentrat pe crearea unor metode care demonstrează că Binance încearcă să se conformeze cu legile locale. Acest mindset va fi benefic pentru companie pe termen lung și va ajuta la adopția pieței crypto, spune Zhao.

Conform celor de la Decrypt, FCA (Financial Conduct Authority) din UK spune că lipsa unui sediu al Binance este foarte problematică, iar Binance Markets Limited – un subsidiar al companiei mamă nu respectă obligațiile de tip AML (Anti-Money Laundering) de pe plan local.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *