fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,430.00-4.14%
  • ethereumEthereum$3,081.67-4.86%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.31-4.23%

Binance Inovează în România: Lansează Binance Tax, Instrument de Asistență Fiscală

Binance introduce un nou instrument pentru raportarea fiscală a tranzacțiilor cu criptomonede în România. Această inovație reprezintă un pas important în direcția simplificării procesului de conformitate fiscală pentru utilizatorii de criptomonede.

Un pas înainte pentru fiscalitatea digitală

Binance, liderul mondial în ecosistem blockchain, a lansat în România Binance Tax, un instrument gratuit care simplifică raportarea fiscală a tranzacțiilor cu criptomonede. Acesta permite utilizatorilor să acceseze cu ușurință detaliile activității lor de tranzacționare și să descarce un raport cuprinzând rezumatul câștigurilor sau pierderilor realizate.

Un produs conceput în România

Acest produs global a fost creat în hub-ul tehnologic Binance din Iași, inaugurat în septembrie 2022. Scopul Binance Tax este de a ușura procesul de pregătire și depunere a raportărilor fiscale pentru clienții Binance. Informațiile sunt disponibile pentru descărcare în format de raport de câștiguri de capital, de venit sau de tranzacționare.

 

Un instrument în continua dezvoltare

După o etapă de testare inițială în Franța, Binance intenționează să extindă acest instrument de asistență fiscală la nivel global. În prezent, funcționalitatea se află în faza inițială de dezvoltare, cu planuri de integrare cu alte platforme și portofele.

Dedicat libertății financiare

Binance rămâne angajat în direcția creșterii libertății financiare pentru utilizatorii săi. Prin lansarea Binance Tax în România, compania aduce un nou instrument util comunității sale, marcând încă un pas înainte în evoluția fiscalității digitale.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *