fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,303.000.33%
  • ethereumEthereum$3,567.574.01%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.192.48%

Avalanche strânge 230 milioane de dolari într-o rundă de investiții

avalanche

Cei de la fundația Avalanche au anunțat joi, 16 septembrie, strângerea a 230 de milioane de dolari într-o nouă rundă de investiții. Conform anunțului, cei de la Avalanche vor utiliza fondurile pentru a oferi lichiditate ecosistemului lor DeFi și aplicațiilor ce rulează pe acesta.

Investitorii principali au fost firmele Three Arows Capital și Polychain Capital, iar alte nume ce au participat la eveniment sunt, printre altele, CMS Holdings și Dragonfly Capital.

Într-un interviu cu CoinDesk, fondatorul Avalanche, Emin Gün Sirer, a declarat că o parte din fonduri vor fi utilizate pentru a ”injecta” lichiditate direct în platformele DeFi (DEXs) ce rulează pe rețea.

Acesta a explicat că pentru ca acestea să opereze în mod eficient, este nevoie de mult capital pentru a oferi lichiditate în liquidity pool-urile protocoalelor. Acest capital poate mai apoi facilita comisioane de tranzacții mici.

“It is suboptimal to raise that with tiny amounts of checks. At some point you want the big liquidity to come in.”

… a afirmat Sirer. În urmă cu două săptămâni fundația Avalanche a anunțat lansarea programului ”Avalanche Rush” ce va utiliza 180 de milioane de dolari pentru a stimula blocarea de monede în pool-uri de lichiditate – acțiune cunoscută drept ”liquidity minining.”

Sirer a explicat și că organizațiile participante la runda de investiții au fost alese datorită experienței pe care o au în crearea de piețe DeFi. Cei de la Avalanche for oferi mai multe detalii despre modul în care vor fi utilizate noile fonduri în următoarele săptămâni.

AVAX, moneda nativă ecosistemului Avalanche a crescut puțin în urma știrilor, de la 59 dolari până la 65 în doar câteva ore. Prețul monedei la momentul scrierii articolului este de 68.58 de dolari.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *