• bitcoinBitcoin$85,150.000.06%
  • ethereumEthereum$1,614.560.66%
  • elrond-erd-2MultiversX$14.884.52%

Compania de mining americană Stronghold urmează a fi listată public

stronghold

 

Cei din spatele companiei au depus deja actele necesare pentru lansarea unui IPO (Initial Public Offering) în valoare de 100 de milioane de dolari, în vederea analizei de către autoritatea americană SEC.

Formularul de interes este cunoscut sub numele de ”S-1 form,” și a fost depus pe 27 iulie, fiind chiar aprobat deja de SEC. Stronghold urmează deci să lanseze un număr de acțiuni pe Nasdaq, sub acronimul ”SDIG.”

Stronghold e o companie de Bitcoin mining fondată în 2021. Conform actelor depuse către SEC, Stronghold va utiliza fondurile obținute în urma IPO-ului pentru a cumpăra în principal mai multe echipamente de mining.

“With part of the proceeds of this offering, we intend to procure an additional 27,900 miners, which we anticipate will bring our total hash rate capacity to approximately 3,000 PH/s by December 2021 and to over 5,300 PH/s by December 2022.”

… au declarat oficialii companiei. La momentul actual, firma operează în jur de 1800 de mașinării de mining crypto, cu un hashrate total de 85 PH/s (petahash pe secundă), și plănuiește să crească cu mult acest număr, conform oficialilor.

Aceștia au semnat deja câteva contracte cu mai mulți producători de echipament de mining pentru a cumpăra 27,000 de astfel de hardware. Acest lucru ar crește hashrate-ul rețelei sale la 2600 PH/s.

Conform documentelor, cei din spatele Stronghold se așteaptă ca 93% din aceste device-uri de mining vor fi achiziționate în 2021, iar restul de 7% în 2022.

Stronghold operează, conform executivilor săi, centre de mining eco-friendly și low-cost, pe baza arderii de deșeuri și resturi de cărbune la o scară echivalentă cu o hidrocentrală mare, estimând că pentru fiecare Bitcoin minat, 200 de tone de deșeuri de cărbune sunt distruse.

Centrul lor pe nume ”Scrubgrass Generation Plant” din regiunea Venango a apărut la știri recent din pricina procesului utilizat de a reabilita pământurile din jurul centrului care a fost distruse în urma activităților de tip AMD – coal acid drainage, care s-ar traduce prin poluarea cu deșeuri rezultate în urma proceselor de prelucrare a cărbunelui.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *