fbpx
  • bitcoinBitcoin$62,357.002.90%
  • ethereumEthereum$3,433.142.13%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.552.82%

Fidelity lansează fondul Ethereum Index

Potrivit unui dosar depus la Comisia pentru Valori Mobiliare și Schimb (SEC) din SUA, Fidelity plănuia să lanseze un indice Ethereum pe 4 octombrie 2022. Conform depunerii, o investiție minimă acceptată de la un străin interesat de titlu este de 50.000 USD. La momentul redactării acestui articol, fondul avea active în valoare de puțin peste 5 milioane de dolari.

După cum se explică într-un raport publicat de Barron’s Advisor, noua valoare, cunoscută și sub numele de Fidelity Ethereum Index Fund, nu este un fond tranzacționat la bursă. În schimb, se spune că fondul index Ethereum este structurat ca un parteneriat în comandită tradițional.

Conform Investopedia, un parteneriat în comandită este un parteneriat format din doi sau mai mulți parteneri. Un partener cunoscut sub numele de partener general este responsabil pentru gestionarea afacerii, în timp ce alți parteneri, cunoscuți și ca parteneri comanditari, nu sunt implicați în activitățile de zi cu zi ale afacerii.

Noul fond, al cărui punct de referință este Fidelity Ethereum Index PR (FIDETHP), este construit folosind fluxul de preț al celui de-al doilea ca mărime al criptoactivului, care este obținut de la așa-numitele schimburi aprobate.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *