fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,912.00-0.81%
  • ethereumEthereum$1,876.42-1.16%
  • ElrondElrond$60.54-1.17%

Vitalik sugereaza ca The Merge ar putea intarzia

 

Mult asteptata tranzitie Ethereum la Proof Of Stake (PoS) a fost amanata din nou. Potrivit ultimelor rapoarte, data ar fi fost fixata in sfarsit, in august, anul acesta. 

 

Cofondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, a participat recent la ETH Shanghai Web 3.0 Developer Summit. El a mentionat ca tranzitia la PoS e programata sa ajunga live pe testnetul Ethereum Ropsten pe 8 iunie 2022.

Preston Van Loon, un core developer al retelei Ethereum, a declarat, de asemenea, la conferinta Permissionless, ca tranzitia – The Merge – va avea loc in august, daca totul decurge conform planului.

Vitalik Buterin a declarat la Summit-ul Ethereum ca:

 

“Acesta va fi un test major, mai amplu decat oricare dintre cele facute pana acum, luand in considerare ca vorbim despre o retea de testare extinsa, cu multe aplicatii.”

 

Pe de alta parte, Van Loon a mentionat ca:

 

“Din cate stim, daca totul merge conform planului, august e [un timeline] rezonabil. Daca nu, trebuie sa ne miscam [cu The Difficulty Bomb], sa o facem cat de curand posibil.”

 

Vitalik Buterin a confirmat, la randul sau, ca The Merge este gata sa aiba loc in luna august a acestui an. El a subliniat ca intarzierile sunt ceva firesc in acest gen de situatie.

Justin Drake, researcher Ethereum, a mentionat ca echipa se va asigura ca The Merge va avea loc conform planului, deoarece se afla in fruntea listei de prioritati.

El a subliniat si „dorinta puternica de a face acest lucru sa se intample inainte de The Difficulty Bomb in august”. 

Aceasta expresie este folosita pentru a denumi codul si implicit procedura implementata pe Ethereum cu scopul de a incetini reteaua, un program ce a fost creat pentru a incuraja o trecere la mecanismul de consens PoS. Totodata, acest cod va ingreuna activitatea miners pe PoW, dupa ce The Merge va avea loc.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.