fbpx
  • bitcoinBitcoin$29,831.00-2.07%
  • ethereumEthereum$2,031.32-2.30%
  • ElrondElrond$97.99-1.03%

Userii Coinbase pot cumpăra acum crypto prin Apple Pay

coinbase apple pay

Conform unui anunț publicat astăzi de cei de la Coinbase, platforma permite acum utilizatorilor iOS să cumpere Bitcoin, Ethereum, Dogecoin și alte cryptomonede folosind Apple Pay. Unele surse spun că platforma va integra foarte curând și Google Pay în ecosistemul său.

În anunț se specifică și faptul că userii care folosesc carduri MasterCard sau Visa legate de conturile lor Apple Pay, pot vinde instantaneu chiar și 100,000 de dolari în asset-uri crypto per tranzacție, oricând.

Suportul oferit Apple Pay permite deci celor care folosesc conturi bancare să tranzacționeze cryptomonede pe Coinbase. La momentul actual, tranzacțiile de pe Coinbase în conturile bancare durează între 5 și 6 zile să fie executate.

Oficialii au comentat și acest aspect, spunând că un nou sistem va permite RTPs (Real-Time Payments), permițând clienților să realizeze tranzacții instantanee, fără limite la cashout. Acest serviciu rămâne limitat la 20 țări, cel puțin până acum.

În mod similar, platforma Gemini permite deja clienților să cumpere crypto prin Apple și Google Pay încă din aprilie 2021. CEO-ul Coinbase, Brian Armstrong, este o personalitate importantă din spațiul crypto, comentând deseori evenimentele ce se petrec pe această piață.

Acesta a publicat și câteva comentarii pe Twitter legate de o nouă propunere legislativă crypto-related introdusă în Congresul SUA, spunând că legea ar introduce cerințe fără precedent.

Armstrong a afirmat că propunerea ar forța exchange-urile crypto să monitorizeze tranzacțiile realizate de utilizatorii lor la un nivel mult mai intruziv în comparație cu sistemele financiare tradiționale.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.