fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,755.00-1.04%
  • ethereumEthereum$1,610.78-0.88%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.674.32%

Un candidat la prezidențialele din Nigeria vrea să creeze 30 de milioane de locuri de muncă

Adewole Adebayo a promis că va implementa crypto în țara sa și va crea până la 30 de milioane de locuri de muncă pentru nigerieni în cazul în care va fi ales președinte al țării. Rata șomajului se numără printre principalele probleme ale țării, ajungând la aproape 10% anul acesta.

Într-o apariție recentă la TV, candidatul la președinție al Partidului Social Democrat (SDP) din Nigeria – Adewole Adebayo – a promis că va rezolva problemele șomajului din țară prin implementarea diferitelor tehnologii, inclusiv blockchain și monede digitale.

Interacțiunea lui Adebayo cu sectorul crytpo i-ar putea câștiga voturi suplimentare, deoarece localnicii și-au arătat deja simpatia față de această industrie. Un studiu KuCoin a estimat în aprilie că 33,4 milioane de nigerieni (35% dintre cei cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani) au deținut sau au tranzacționat active digitale în ultimele șase luni.

Rata actuală a inflației în țară a depășit 20%, atingând un maxim din ultimii 17 ani. Condițiile macroeconomice ostile, combinate cu prăbușirea nairei nigeriene, au determinat mulți localnici să investească în bitcoin și stablecoins în încercarea de a-și păstra o parte din avere.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *