fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,378.00-4.68%
  • ethereumEthereum$3,071.29-5.90%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.13-7.11%

Trupa Subcarpați lansează o colecție de NFTs

subcarpati

Trupa românească Subcarpați lansează o colecție de 10,000 de NFTs pe blockchain-ul Elrond.

„Şi apropo de comunitate, punem circuitul #delaomlaom în mişcare pe 14 februarie, prin Subcarpati OGs, o colecţie PFP (n.red: Picture For Proof) de 10.000 de NFT-uri generate aleatoriu pe care o lansăm în reţeaua Elrond.”

… scriu aceștia pe Facebook. Colecția se va numi deci ”Subcarpați OG,” iar conform trupei, holderii se pot aștepta la o serie de beneficii. În primul rând, vor exista 3 airdrop-uri de monede către deținători, ale căror funcționalitate va fi dezvăluită în viitor.

Alte beneficii ar fi posibilitatea de a participa la un mini-joc în care userii vor putea câștiga premii și reduceri la viitoarele colecții NFT lansate de trupă și chiar reduceri la concerte. Trupa a anunțat și dorința de a lansa în următoarea perioadă un program de educație pentru comunitatea lor.

Conform datelor de pe unul din marketplace-urile NFT de pe Elrond (deadrare), există o cerere destul de mare pentru aceste produse pe blockchain-ul românesc. Volumul de trading în ultima săptămână a fost de 24530 EGLD, ceea ce s-ar traduce la 3.6 milioane de dolari.

Alte colecții NFT ce au căpătat popularitate pe Elrond sunt Elrond Apes, Drifters, Gnogons și Rogue Raptors.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *