fbpx
  • bitcoinBitcoin1.74%
    $28,726.00
  • ethereumEthereum0.15%
    $1,818.33
  • elrond-erd-2MultiversX-2.63%
    $43.40

Holoride lansează programul de metastaking pe Maiar

holoride

Holoride, unicul proiect al cărui token se află momentan pe Maiar, a anunțat lansarea programului de metastaking pentru utilizatorii DEX-ului Elrond. Conform anunțului, programul se numește ”metastaking” pentru că combină elementele de staking, liquidity providing și yield farming într-un mod ”unic.”

Pe parcursul următoarelor 12 luni, un total de 21.75 milioane de tokeni RIDE vor fi distribuiți utilizatorilor. Un program de testing numit ”Battle of Yields” va avea loc în curând înainte ca tokenul RIDE să devină disponibil pentru staking pe Maiar.

La momentul actual, farm-ul ce ar permite userilor să primească recompense în RIDE (pentru staking de LKMEX) este dezactivat pe DEX, celelalte farm-uri disponibile având doar opțiunea de a primi recompense în MEX/LKMEX, punând la staking tokeni LP în diferite combinații dintre EGLD, MEX, USDC și RIDE.

Conform site-ului oficial, în toate aceste farm-uri precizate mai sus există 1.3 miliarde de dolari în TVL. Cei 4 tokeni enumerați anterior sunt în continuare singurii disponibili și pentru swap-uri pe DEX, existând totuși diferite inițiative pe testnet-ul Elrond (exemplu fiind tokenul $AERO).

Prețul actual al EGLD este de 149 dolari, înregistrând o creștere de 8.2% în ultimele 24 de ore, conform datelor CoinGecko. În mod similar, RIDE a înregistrat o creștere de 6.8% în același interval orar, ajungând la 1.31 dolari.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *