fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,187.271.95%
  • ethereumEthereum$1,291.641.93%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.832.05%

Tranzacțiile PancakeSwap le eclipsează pe cele din rețeaua Ethereum, însă Binance Smart Chain resimte totuși presiunea

 

Dappradar tocmai a raportat faptul că tranzacțiile pe platforma PancakeSwap le-au surclasat pe cele din ecosistemul Ethereum, raportat la un total calculat pe 24 de ore.

Raportul Dappradar din 21 aprilie declarase că:

 

“According to data from BSC Scan PancakeSwap had over 2 million transactions compared to Ethereum’s 1.55 million in the last 24-hours.”

 

Totodată, BSCscan raportează că blockchain-ul a atins un nou record, de 9 milioane de tranzacții pe zi. Etherscan prezintă același grafic pentru Ethereum, însă acesta arata o cifră de numai 1,5 milioane pe zi, începând cu 21 aprilie.

Avantul recent este atribuit tokenului Safemoon (standard crypto BEP-20), care este listat și pe PancakeSwap. Safemoon a fost comparat cu DOGE, deoarece este un crypto asset meme inspired, care tocmai a început să se facă remarcat pe social media, printr-un număr de nu mai puțin de un sfert de milion de adepți pe Twitter, în mai puțin de o lună.

 

“Some are even labeling it ‘The new DOGE’ [ …] Fundamentally these meme coins are giving people with very small investment pots, in some cases below $50 a chance to invest, participate, and potentially earn.”

 

Presiune pe Binance Smart Chain

Totuși, tranzacționarea intensă nu vine fără dezavantajele sale. Binance a consolidat BSC ca fiind un adversar imbatabil al Ethereum, dar și acesta resimte presiunea cererilor aflate în continuă creștere, dacă întreaga infrastructură BSC nu a fost concepută pentru a suporta acest aport.

Plângerile din partea utilizatorilor nu au întârziat să apară, motiv pentru care PancakeSwap a trebuit să declare public, pe 20 aprilie, că din cauza numărului ridicat de tranzacții, “BSC was overloaded”.

Totodată, BSCscan atenționează cu privire la o creștere record al gas pentru tranzacții, 21 aprilie fiind considerată ziua care a înregistrat cele mai mari cifre, anume de 1.3 milioane, cu o creștere de 285 de procente față de începutul lunii aprilie.

Unii analiști speculează că, o soartă similară cu cea EOS ar putea să ajungă din urmă și BSC, dacă nu se va lucra la dezvoltarea puterii de tranzacționare.

 

ETH scapă ușor de corecție

Deși este adevărat că Ethereum a rămas deocamdată în urma BSC, în ceea ce privește numărul de tranzacții, totuși și-a revenit foarte usor după ultima corecție, câștigând 5,4 procente în ziua respectivă și tranzacționând la 2.430 USD, potrivit CoinGecko

Pe de altă parte, Bitcoin continuă să coboare, scăzând cu încă 2,4%. De asemenea, CAKE și BNB au fost în declin în ultimele 24 de ore, scăzând cu 3,2%, respectiv cu 6,6%.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *