fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,244.000.44%
  • ethereumEthereum$2,027.29-0.03%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.31-1.62%

Uniswap V3 se lansează pe 4 testnets Ethereum

 

Uniswap anunțase pe 21 aprilie că, toate Smart Contracts V3 (atât cele de bază, dar și periferice), au fost implementate deja pe toate cele 4 testnets Ethereum –  Rinkeby, Ropsten, Kovan, Gorli.

Nu mai departe, adresele pentru aceste testnets au fost postate pe Github, însă exchange-ul a punctat prompt faptul că adresele respective nu sunt finale, pentru a-și informa corect utilizatorii. Adresele amintite urmează a fi actualizate pe măsură ce echipa efectuează modificările finale, inclusiv la nivel periferic.

Utilizatorii asteaptă cu nerăbdare lansarea Uniswap V3, care se preconizează că va ajunge pe mainnet pe data de 5 mai. În așteptarea upgrade-ului, un program de recompensă pentru identificarea de bug-uri sau erori a fost lansat pe 23 martie. Acest sistem de rewarding promite recompense de până la 500.000 USD pentru identificarea și raportarea erorilor severe în contractele V3.

Prin promisul update, Uniswap caută să exploateze eficiența capitalului prin lichidități concentrate și niveluri de comisioane multiple. V3 introduce, de asemenea, upgrade-uri la automated market maker bonding curves.

Uniswap are un succes evident, în ciuda costurilor ridicate de tranzacționare asociate rețelei Ethereum. Potrivit Etherscan, costul mediu pentru un swap de tokens pe Uniswap se ridică în prezent la aproximativ 67,86 dolari. 

După cum a raportat BTC PEERS, exchange-ul a înregistrat recent, pentru prima dată, un volum săptămânal de tranzacționare de 10 milioane de dolari.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *