fbpx
  • bitcoinBitcoin$67,466.00-1.44%
  • ethereumEthereum$3,750.50-2.51%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.61-0.48%

The Bucharest Hackathon: Competiția care adună laolaltă cei mai buni 100 de programatori din România

Peste 100 de programatori experimentați din România vor participa la prima ediție a The Bucharest Hackathon, o competiție cu un fond total de premii de 10.000 de dolari.

Evenimentul își propune să creeze cea mai mare comunitate de entuziaști ai noilor tehnologii din România, cu accent pe tehnologii precum blockchain, AI și DevTools.

Hackathon-ul va avea loc în perioada 11-12 martie, la cafeneaua Beans & Dots din centrul Bucureștiului, iar termenul limită de înregistrare este 10 martie 2023. Juriul este format din antreprenori IT și executivi de top din departamentele tehnice ale companiilor precum Genezio, Bware Labs, Google, Softbinator, Microsoft, Uipath, LeaseBlocks și GitHub.

Chiar și echipa tehnică de la MultiversX (Elrond) și-a anunțat prezența în juriul competiției:

Participanții vor putea lucra la orice proiect software sau hardware folosind tehnologii precum blockchain, AI sau DevTools, în echipe de 2-4 membri. The Bucharest Hackathon își propune să ofere programatorilor experimentați un weekend în care să lucreze cu noile tehnologii fără niciun obiectiv de afaceri, ci doar pentru a rezolva probleme interesante și a se distra scriind cod.

Organizatorii speră să creeze cea mai mare comunitate de programatori experimentați din România, care să poată lucra împreună pentru a rezolva probleme complexe și a crea un viitor mai bun prin tehnologie.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *