fbpx
  • bitcoinBitcoin$67,706.00-0.96%
  • ethereumEthereum$3,774.59-1.88%
  • elrond-erd-2MultiversX$40.030.33%

Premieră în România: Google Facilitează Accesul la Date ale Rețelei Românești MultiversX

Sibiu, România, Februarie 06, 2024 – Într-o mișcare fără precedent pe piața românească de tehnologie, Google a anunțat integrarea datelor rețelei MultiversX în Google BigQuery, marcând un moment semnificativ pentru accesibilitatea și analiza datelor în domeniul cryptomonedelor. Această colaborare deschide ușa către o nouă eră a inovației și transparenței în spațiul Web3, oferind programatorilor și analiștilor posibilitatea de a explora și de a exploata datele rețelei MultiversX cu o ușurință neegalată.

Acces și Analiză Ușurată

Google BigQuery, recunoscut pentru capacitatea sa de a procesa seturi masive de date rapid și eficient, încorporează acum fluxurile de date ale MultiversX, oferind utilizatorilor posibilitatea de a efectua interogări complexe aproape instantaneu. De la topul producătorilor de blocuri la analiza tranzacțiilor zilnice și a contractelor inteligente, accesul deschis transformă modul în care informațiile pot fi utilizate pentru dezvoltarea și optimizarea aplicațiilor descentralizate (dApps).

Un Pas Înainte pentru Dezvoltatori

Lucian Mincu, CIO al Fundației MultiversX, subliniază importanța acestei integrări, evidențiind cum eliminarea barierelor în analiza datelor poate duce la crearea de aplicații Web3 superioare, care să atragă un public mai larg. Prin facilitarea accesului la date, Google și MultiversX accelerează inovația și dezvoltarea în ecosistemul blockchain, oferind instrumente esențiale pentru o înțelegere profundă a comportamentului utilizatorilor și a tendințelor de piață.

Colaborare Extinsă

Această integrare este doar un aspect al colaborării dintre Google Cloud și MultiversX, care include inițiative precum un incubator pentru startup-uri, hackathon-uri și participarea la evenimente de profil, consolidând astfel eforturile comune de a promova tehnologia blockchain și de a accelera adoptarea Web3 la nivel global.

Despre MultiversX și Google BigQuery

MultiversX, o platformă blockchain de avangardă, se distinge prin scalabilitatea și descentralizarea sa, adresând provocările critice ale adopției globale. Google BigQuery, pe de altă parte, este un pilon al analizei de date în cloud, oferind soluții rapide și eficiente pentru gestionarea și interpretarea volumelor mari de informații. Împreună, aceste tehnologii deschid noi orizonturi pentru explorarea și valorificarea potențialului cryptomonedelor și al aplicațiilor descentralizate.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *