fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,153.003.38%
  • ethereumEthereum$4,292.1111.06%
  • ElrondElrond$250.695.90%

Platforma Substack acceptă acum plăți în Bitcoin

substack

Substack este o platformă de publicații în care scriitori pot trimite creațiile lor cititorilor în mod direct. Există peste 500,000 de subscriberi, iar cei mai populari scriitori câștiga, conform unor rapoarte, peste 100,000 de dolari anual.

Un număr restrâns din cititorii de pe Substack vor putea acum să plătească pentru abonamentele lor în Bitcoin, iar unele publicații își vor putea ține veniturile în crypto.

Mulți publisheri folosesc platforma pentru a crea newsletters care includ aproape orice subiect posibil, de la crypto la benzi desenate. Unele dintre aceste newsletters sunt gratuite însă scriitori pot crea abonamente plătite.

Product designerul Nick Inzucch de la Substack a sugerat că platforma ar putea extinde acest serviciu pentru mai mulți scriitori. Câteva nume importante din spațiul crypto publică la momentul actual pe Substack, inclusiv analistul Willy Woo și Dan Held, directorul departamentului de dezvoltare al Kraken.

Substack a fost fondată în 2017 și este sprijinită acum de nume ca Andreessen Horowitz, Y Combinator, Fifty Years și alții. În urma unei runde de investiții ce a avut loc în luna martie, platforma valorează acum, conform unor rapoarte, 650 de milioane de dolari.

Plata în Bitcoin va fi posibilă prin intermediul unui parteneriat cu providerul OpenNode. Utilizatorii vor putea face deci plăți în Bitcoin on-chain prin intermediul Lightning Network.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *