fbpx
  • bitcoinBitcoin$39,385.003.08%
  • ethereumEthereum$2,691.896.87%
  • ElrondElrond$104.455.90%

O proprietate virtuală a fost vândută în Decentraland pentru 913,000 de dolari

decentraland nft

 

O firmă de imobiliare a atins un nou record pentru cea mai scumpă proprietate digitală, cumpărată în universul Decentraland, după ce a cheltuit 913,000 de dolari pe 269 de parcele. Acest preț este comparabil cu cel al unei case în viața reală, din Brooklyn, New York.

Proprietățile virtuale sunt vândute sub forma de NFTs numite LAND, în Decentraland. Firma care a făcut achiziția se numește Republic Realm. Plata a fost făcută în MANA, moneda nativă blockchain-ului și se traduce în 1.295 milioane de tokeni MANA.

Compania a anunțat pe Twitter că mișcarea are ca scop încurajarea utilizării metaversului Decentraland și popularizării sale.

Decentraland oferă o experiență interesantă utilizatorilor săi, care este o combinație între Minecraft și Second Life, dar cu dreptul la proprietate absolut pentru elementele in-game, asigurată de NFTs, și o economie player-driven.

Republic Realm aparține de Republic, o platformă de investiții care e susținută de nume mari precum Binance, Galaxy Digital și AngelList. Platforma acceptă investiții doar de la investitori acreditați (instituționali) și doar pe bază de invitație.

Cei de la Republic Realm au mai comentat:

“At the intersection of emerging technology like virtual reality and blockchain, developers, investors, and hobbyists alike are creating a vibrant digital real estate market.”

Conform datelor de la NonFungible, tranzacția reprezintă un nou record, depășind-o pe cea de pe 28 mai care valora 704,000 de dolari. În februarie, un metavers crypto rival pe nume The Sandbox a avut o vânzare de proprietate imobiliare cotată la 2 milioane de dolari.

Cei de la NonFungible pun Decentraland pe locul 4, în ceea ce privește volumul de trading săptămânal al proiectelor NFT, cu 1.3 milioane de dolari în tranzacții NFTs și peste 335 de trade-uri în ultimele 7 zile.

CryptoPunks este la momentul actual cel mai valoros proiect NFT, cu aproape 4.15 milioane de dolari împărțiți în 72 de tranzacții în ultima săptămână, fiind pe primul loc în topul celor de la NonFungible.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *