fbpx
  • bitcoinBitcoin4.19%
    $26,790.00
  • ethereumEthereum3.26%
    $1,874.20
  • elrond-erd-2MultiversX-0.76%
    $36.25

Mark Cuban: Ethereum are potențialul de a domina lumea afacerilor

 

Miliardarul și afaceristul Mark Cuban a dezvăluit un catalizator care are potențialul de a schimba radical Ethereum.

Directorul Dallas Mavericks le transmite celor 8.4 milioane de urmăritori ai săi de pe Twitter că, Ethereum ar avea potențialul de a pune stăpânire pe lumea afacerilor.

 

”The reason ETH has a chance to blow up even bigger is that we have yet to really see business applications built on ETH smart contracts start to happen. When they do, every company will be ETH literate which will change the game. But layer 2s will have an important role to play too.”

 

… a afirmat acesta.

Deși există o mulțime de platforme care concurează pentru a deveni protocolul smart contracts numărul 1, Cuban a subliniat că mult anticipatul update Ethereum la modelul Proof-of-Stake va juca un rol esențial în menținerea dominanței ETH în sectorul crypto.

Cuban, care pare a fi un susținător avid al Ethereum, a explicat utilizatorilor crypto luna trecută de ce ar trebui să cumpere ETH, în loc de Bitcoin.

Bitcoin și Ethereum sunt platforme care pot permite multor lucruri să se întâmple. Însă  la momentul actual, Bitcoin s-a transformat într-un fel depozit valoros și este foarte dificil să fie folosit pentru altceva. 

Cu alte cuvinte, a devenit aurul digital. Poate fi folosit ca o platformă pentru alte lucruri, însă necesită mult efort pentru asta.

 

”It requires wrapping or doing a variety of other things and it acts more as collateral than anything else in order for it to gain additional utility.” 

 

… a afirmat Cuban.

În schimb, Ethereum are mult mai multe utilități built-in în forma sa nativă. Doar capabilitatea de a folosi smart contracts în mod nativ este o diferență extrem de importantă.

Asta nu înseamnă că nu există protocoale de tip Layer-2, care să creeze noi oportunități, dar în esență, trebuie să muncești mult mai mult pe Bitcoin decât pe Ethereum, a explicat miliardarul.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *