fbpx
  • bitcoinBitcoin$65,039.001.77%
  • ethereumEthereum$4,237.389.37%
  • ElrondElrond$252.707.21%

Liderul SushiSwap, 0xMaki se va retrage pe post de adviser al proiectului

0xmaki

Unul dintre principalii oameni din spatele SushiSwap, cunoscut doar sub pseudonimul 0xMaki a anunțat vineri, 17 septembrie, prin intermediul unui tweet că se va retrage pe un post de advisor în cadrul platformei DeFi.

0xMaki a devenit un personaj important în comunitate SushiSwap odată cu plecarea lui Chef Nomi, fondatorul proiectului. Acesta a fost inițial un community manager al proiectului, însă a devenit în timp practic CEO-ul SushiSwap.

Acesta a ajutat proiectul să devină unul dintre cele mai importante DEX-uri din spațiul DeFi, precum și la lansarea de noi produse. Maki a afirmat printr-un blog post că va contribuii în continuare la SushiSwap, însă își va concentra atenția pe spațiul DeFi, la modul general.

“I’ll be moving away from day-to-day operations into an advisory role to help foster the next generation of teams building on top of Sushi…”

… a declarat acesta. Unul dintre proiectele pe care s-ar putea axa Machi este o colaborare cu Future Fund. Acesta a afirmat și că îi este dator lui Banteg, un membru al echipei Yearn.Finance, cu ”ceva muncă,” după cum s-a exprimat acesta.

Machi a sugerat de asemenea că ar putea începe să scrie o carte despre istoria SushiSwap. Acesta a primit o mulțime de mesaje de încurajare din partea comunității, precum și din partea altor oameni din spațiul DeFi, cum ar fi Hayden Adams, fondatorul DEX-ului Uniswap.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *