fbpx
  • bitcoinBitcoin0.23%
    $23,165.00
  • ethereumEthereum-0.34%
    $1,602.49
  • elrond-erd-2MultiversX2.07%
    $44.74

Investitorii de pe Wall Street prezic o altă corecție de 50% pentru BTC

Chiar dacă în ultima perioadă Bitcoin a reușit să păstreze la nivelul de 20.500 USD, majoritatea investitorilor cred că Bitcoin s-ar putea prăbuşi cu încă 50% până la preţul de 10.000 USD.

Conform unui sondaj realizat de MLIV Pulse, 60% dintre investitori considera că Bitcoin va ajunge la 10.000 USD pe când restul de 40$ cred că Bitcoin va câştiga teren şi va ajunge la suma de 30.000 USD

În ultimele luni, industria s-a confruntat cu probleme majore. Sentimentul de bear market adaugă o presiune suplimentară pentru investitorii pregătiţi să vândă. În ultimul an, piaţa crypto a scăzut cu aproape 70%, ştergând 2 trilioane din sumele investitorilor.

Ca urmare, opiniile pieței au devenit destul de extreme. În timpul sondajului MLIV Pulse, aproximativ 28% din totalul respondenților au arătat o încredere puternică în activele crypto. Cu toate acestea, 20% credeau că criptomonedele nu au valoare.

După prăbuşirea Terra, Celsius Network şi Voyager, mulţi actori ai pieţei solicita o reglementare mai aspră a spaţiului crypto. Mulți cred că măsurile de reglementare puternice ar duce la o mai mare adoptare atât în zona de retail cât şi în zona de investitori. De asemenea, majoritatea respondenților își pun încrederea în Bitcoin și Ether. Respondenții au spus că BTC și ETH vor rămâne forța motrice în sectorul cripto.

Respondenții și-au împărtășit, de asemenea, părerea despre NFTs. O majoritate covârșitoare de peste 90% au spus că NFT-urile sunt doar simboluri de statut sau proiecte de artă. Doar 9% se referă la ele ca fiind o oportunitate de investiție.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *