fbpx
  • bitcoinBitcoin$62,029.001.57%
  • ethereumEthereum$3,421.791.17%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.583.10%

Înșelăciune crypto de 400.000 de euro în Cluj-Napoca

Patru bărbați au încercat să păcălească o femeie din Cluj-Napoca sub pretextul calității de falși investitori germani. Aceștia doreau să faca o tranzacție aparenta de 10.000.000 de euro, în scopul obținerii de la victima al unui comision de 400.000 de euro pentru intermedierea tranzacției.

Bărbații, având o identitate falsă, au intrat în legătură cu femeia în urma unui anunț online publicat de aceasta cu privire la un proiect de investiții imobiliare.

În cadrul uneia dintre întâlnirile pe care femeia le-a avut cu investitorii, aceștia i-au explicat că cei 400.000 de euro ar fi transferați de aceasta într-un portofel electronic la care doar ea ar fi avut acces, pentru a oferi garanții cu privire la seriozitatea acesteia.

Trei dintre bărbați au fost prinși în flagrant în Cluj-Napoca, unde s-ar fi deplasat cu femeia, în intenția de a obține banii.

În cadrul percheziției, s-au descoperit că aceștia aveau emise documente cu identități false din Malta, Belgia și Elveția.

În baza probatoriului administrat, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunere de arestare preventivă.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *