fbpx
  • bitcoinBitcoin$67,583.00-1.13%
  • ethereumEthereum$3,768.17-1.99%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.69-0.41%

Implică-te în #HypergrowthX și câștigă $EGLD

Implică-te în prima campanie de hyper-creștere MultiversX și ai șansa de a câștiga dintr-un fond de premii de $40,000 în $EGLD. Conținutul creativ și original va fi răsplătit în cadrul maratonului digital #HypergrowthX.

Într-o societate în continuă schimbare, comunitățile online au devenit un catalizator esențial. Feedback-ul și implicarea din partea comunității MultiversX a avut un rol determinant în evoluția și îmbunătățirea continuă a platformei. În perioada următoare, este încurajată participarea activă și schimbul de idei, pentru a extinde cât mai mult impactul $EGLD & MultiversX.


Participă la Campania de Hyper-creștere MultiversX

Pentru următoarele 30 de zile, este lansată o campanie la nivelul comunității, sub numele de #HypergrowthX marathon. Aceasta va include activități pe Twitter, YouTube, TikTok, Facebook, Reddit și Instagram. Campania încurajează orice fel de contribuții care pot crește vizibilitatea și înțelegerea generală a inovațiilor unice oferite de MultiversX, precum și a obiectivelor sale viitoare.

Indiferent de experiența sau abilitățile fiecăruia, este încurajată participarea și conștientizarea a ceea ce face MultiversX special. De la crearea de materiale de calitate și până la diseminarea cunoștințelor personale, scopul final este acela de a ajuta cât mai multe persoane să descopere ce face ca MultiversX să se distingă de alte proiecte crypto.

Cum să participi?

Pentru a fi parte din campania MultiversX Hypergrowth, creează conținut și distribuie-l pe una din cele șase platforme: Twitter, TikTok, Instagram, YouTube, Facebook sau Reddit. Nu uita să adaugi hashtag-urile #EGLD #MultiversX și #HypergrowthX și să trimiți linkul cu conținutul tău prin formularul oficial de înscriere.

Când se desfășoară campania?

Campania începe pe 5 iunie și se încheie pe 4 iulie. Între 5 și 9 iulie, echipa va evalua toate înscrierile, iar pe 10 iulie vor fi anunțați câștigătorii.

Ce premii sunt oferite?

Fondul total de premii este de $40,000 în $EGLD și va fi împărțit după cum urmează: Twitter Thread – $20,000, YouTube Video – $7,000, TikTok, Instagram, YouTube Shorts – $5,000, Reddit, Facebook Posts – $3,000 și premiul Virality – $5,000.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *