fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,142.371.51%
  • ethereumEthereum$1,283.791.24%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.811.90%

Goldman Sachs intră în parteneriat cu Galaxy Digital pentru a oferi Bitcoin futures

goldman sachs galaxy digital

 

Anunțul a fost făcut într-un interviu cu CNBC, de către vicepreședintele Galaxy Digital, Damien Vanderwilt. Parteneriatul face posibilă utilizarea de Bitcoin features investitorilor interesați.

Banca americană Goldman Sachs are în AUM (Assets Under Management) 2.1 trilioane de dolari. Este posibil ca mișcarea să încurajeze alte instituții financiare să urmeze exemplul.

În timpul interviului, Vanderwilt a precizat că băncile operează după principiul ”safety in numbers,” adică o dată ce una dintre acestea oferă servicii noi, toate celelalte vor face la fel pentru a nu pierde din market share, dar și pentru că clienții cer asta.

Conform lui Vanderwilt, Goldman Sachs are nevoie de Galaxy pentru că reglementările din SUA nu permit băncii să lucreze cu cryptomonede în mod direct. Oficialii băncii spun că vor să ofere posibilitatea clienților săi de a face trading cu asset-urile de care sunt interesați.

“In 2021, this now includes crypto, and we are pleased to have found a partner with a broad range of liquidity venues and differentiated derivatives capabilities spanning the cryptocurrency ecosystem.”

… a declarat Max Mintion, directorul departamentului de asset-uri digitale al Goldman Sachs, din regiunea Asia-Pacific. Recent, cei de la Goldman au anunțat că vor oferi și futures pentru Ether, deci se pare că adopția crypto de către bancă nu pare să înceteze prea curând.

În aprilie, Galaxy Digital a depus cererea pentru formarea unui Bitcoin ETF către Securities Exchange Commission (SEC). Vanderwilt susține că o dată ce tot mai mulți investitori instituționali intră pe piața crypto, volatilitatea acesteia va scădea.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *