fbpx
  • bitcoinBitcoin-0.06%
    $22,967.00
  • ethereumEthereum-1.66%
    $1,578.19
  • elrond-erd-2MultiversX-0.82%
    $43.48

Fondatorul Bitcoin România vrea să îşi dubleze afacerea până la finele anului

Bitcoin România este o companie ce oferă servicii cripto-ATM în Europa de Est. Acestea sunt situate în diferite centre comerciale şi pot fi folosite pentru a achiziţiona sau vinde crypto. Constantin Rotariu, co-fondator Bitcoin România îşi doreşte să îşi mărească afacerea, şi să mărească numărul de ATM-uri.

 

Anul acesta a fost mai bun decât 2021, creșterea pe care am înregistrat-o fiind determinată de parteneriatele demarate sau consolidate pe parcursul 2021, precum și în primul trimestru din acest an. Ne dorim ca până la finalul anului să ne dublăm numărul de francize pe piața locală și să ajungem la un număr de aproximativ 150 de cripto-ATM-uri, prin aceasta urmărind o distribuție care să acopere cât mai eficient toată țara. Ne dorim totodată să creștem la un număr între 250-300.000 de clienți în platformă de tranzacționare. Însă aceste obiective depind în mare măsură de disponibilitatea sau accesul la capital de lucru suplimentar, de trendurile pieței crypto și de capacitatea noastră de a atrage parteneri noi”, afirmă Constantin Rotariu, cofondator și Chief Strategy Officer al Bitcoin România.

Acesta susţine că numărul utilizatorilor ce folosesc serviciile Bitcoin România este în creştere, indiferent de starea pieţei din prezent:

“Singurul aspect care s-a schimbat în ultima vreme pe baza evoluției valorii monedei este ponderea tranzacțiilor, cele de cumpărare câștigând teren semnificativ în fața celor de vânzare”, explică Constantin Rotariu.

Bitcoin România a organizat ieri, 22 septembrie 2022, un eveniment cu aproximativ 100 de persoane, în special parteneri ai companiei.

“Scopul este de a reuni toți stakeholderii din universul operațional al afacerii ATM, de a recompensa performanțele deosebite și de a găsi împreună soluții adecvate pentru atingerea obiectivelor strategice pe care ni le-am propus – parteneriate noi și 150 de ATM-uri la finalul 2022. Ne dorim, totodată, să insuflăm partenerilor sentimentul de apartenență la această comunitate, să ne consolidăm relațiile și să construim o cale pe care să mergem împreună către succes”, adaugă Constantin Rotariu.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *