fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,361.00-0.68%
  • ethereumEthereum$3,582.443.02%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.24-0.25%

Dapper Labs face angajări noi pe fondul succesului platformei sale

dapper labs

Dapper Labs a angajat un fost angajat din departamentul de media al NFL ca vice președinte al departamentului său de marketing.

Dave Feldman este numele persoanei vizate, și acesta se va alătura celor de la Dapper Labs după 7 ani în care a lucrat la NFL, conform unui anunț oficial făcut de companie.

Înainte de NFL, Feldman a lucrat la MLB (Major League Baseball), tot în domeniul media, relații cu clienții și marketing. Dapper Labs a încasat venituri de milioane de dolari în timp ce e în curs de dezvoltare al proiectului lor principal, NBA Top Shot – o platformă de trading NFT.

Echipa l-a mai angajat și pe Tristan Rattink ca manager general al platformei Top Shot, conform unui anunț făcut de un purtător de cuvânt al companiei pentru cei de la CoinDesk.

Rattink e fost director al studioului Hyper Hippo Entertainment, în care a creat jocul AdVenture Capitalist. Are peste 15 ani de experiență în sectoarele de gaming și software development.

Acesta a declarat că dorește să optimizeze marketplace-ul Top Shot, care s-a bucurat de o activitate considerabilă în februarie, în termeni de vânzare și cumpărare de NFTs.

CEO-ul Dapper, Roham Gharegozlou a spus în cadrul conferinței CoinDesk Consensus 2021 că platforma NBA Top Shot a avut vânzări de peste 700 de milioane de dolari în mai puțin de 1 an, și are acum 1 milion de utilizatori.

“The operating playbook for running at this speed, at this scale, in such a new industry has not yet been written.”

… a declarat Gharegozlou, acesta fiind și motivul pentru noile angajări.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *