fbpx
  • bitcoinBitcoin$56,767.00-0.05%
  • ethereumEthereum$4,539.32-0.17%
  • ElrondElrond$358.80-13.43%

CZ: Binance.us ar putea fi listat public în 3 ani

zhao binance.us

Changpeng Zhao (CZ), CEO-ul Binance, spune că platforma americană ar putea fi listată public printr-un IPO în următorii 3 ani. Conform unui raport al The information, Zhao a declarat că Binance.us va urma exemplul Coinbase.

Un purtător de cuvânt al Binance a confirmat raportul pentru cei de la CoinDesk, adăugând că decizia de listare va depinde foarte mult de mai mulți factori de piață. Întrebat în cadrul unui interviu dacă există o dată exactă pe care o are în vedere, Zhao a răspuns că acest lucru depinde de modul în care va crește Binance.

“So if the business can grow consistently over the next three years, then three years should be sufficient for an IPO.”

… a argumentat CZ, adăugând că dacă va exista un bear market ce va dura câțiva ani, listarea va fi amânată. Zhao a sugerat o posibilă listare publică a Binance.US încă din luna iulie, în cadrul evenimentului Redefine Tomorrow.

Binance.us urmărește de asemenea realizarea unei runde private de investiții în următoarele luni, prin care CEO-ul platformei ar reduce controlul board-ului de executivi.

Zhao a declarat spre începutul anului 2021 că firma mamă, Binance, nu va fi listată public în curând, argumentând că nu este o nevoie de o astfel de acțiune, compania crescând treptat și deținând rezerve de cash suficiente.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *