fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,331.00-1.52%
  • ethereumEthereum$3,389.41-1.40%
  • elrond-erd-2MultiversX$61.52-0.14%

CTO-ul SushiSwap părăsește echipa

sushiswap

CTO-ul SushiSwap, Joseph Delong, a părăsit conducerea platformei ieri, 8 decembrie, ca urmare a unor tensiuni interne. Unii din foștii membrii ai echipei au afirmat că 0xMaki, un developer ce a preluat conducerea Sushi după scandalul pornit de Chef Nomi și e foarte apreciat de comunitate, a fost forțat să părăsească platforma.

La vremea când Maki a părăsit echipa, acesta a sugerat că decizia a fost a sa, însă unii dintre ceilalți membri au afirmat că situația nu stă tocmai așa. Un screenshot apărut pe Twitter sugerează că membrii echipei au votat dacă Maki ar trebui să părăsească echipa sau nu, prin intermediul unui grup pe Telegram.

Un alt membru al echipei a afirmat de asemenea că mai mulți membrii au părăsit Sushi după ce Maki ar fi fost forțat să o părăsească. Delong spune că aceste speculații sunt absurde, deși a admis că nu se înțelegea prea bine cu unii dintre foștii membri.

Delong a avertizat că va părăsi Sushi dacă comunitatea nu sprijină echipa de bază de developeri. Acesta afirma că vrea ca echipa să aibă autonomie în continuarea operațiunilor, capabilitatea de a se organiza și compensații mai mari pentru developeri.

Acesta a introdus de asemenea o propunere de guvernanță în sistemul SushiSwap în care cerea ca toți membrii de bază ai echipei să fie compensați cu 200,000 SUSHI – sau 964,000 de dolari, din trezoreria proiectului. Propunerea nu a fost aprobată de comunitate.

“Be wary of any self proclaimed leaders arising from the current core team.”

… a scris acesta pe Twitter, adăugând că așteaptă acum să predea conturile și informațiile necesare următorului lider al proiectului.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *