fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,677.00-4.27%
  • ethereumEthereum$3,093.02-5.13%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.55-5.45%

Criza Coinbase: Bitcoin Atinge $64,000 și Provoacă Haos pe Piață

Nu după mult timp de când valoarea Bitcoin a depășit pragul de 62.000 de dolari, cel mai înalt nivel din 2021 incoace, Coinbase a întâmpinat perturbări severe miercuri după-amiază. Problemele tehnice au împiedicat unii clienți să se autentifice, iar conturile unora reflectau un sold de 0 dolari. Această situație a stârnit furia pasionaților de crypto pe rețelele sociale, incapabili să-și acceseze fondurile pe cea mai mare platformă de schimb de cryptomonede din Statele Unite.

Impactul și Reacțiile

În plus, unii clienți au raportat erori la efectuarea tranzacțiilor de cumpărare și vânzare. În contextul unei cereri continue pentru Bitcoin, prăbușirea aplicației Coinbase a fost văzută ca o consecință directă a acestei cereri. Moneda principală a înregistrat o creștere de preț de 40% în această lună, alimentată de lansarea ETF-urilor spot Bitcoin în SUA, marcând cel mai mare câștig lunar al activului digital de la decembrie 2020.

Siguranța Fondurilor și Perspective

Între timp, Coinbase a emis o declarație prin care informează că utilizatorii pot să se logheze din nou, deși persistă rapoarte despre probleme legate de “anumite metode de plată” și trimiterea sau primirea de bani. În ciuda acestor provocări, Coinbase a asigurat clienții că fondurile lor sunt în siguranță, chiar dacă au fost întârzieri semnificative în transferurile de bani prin rețeaua Ethereum ERC-20. Această situație subliniază importanța unor măsuri tehnologice robuste pentru a preveni astfel de incidente, mai ales într-o piață atât de volatilă și imprevizibilă ca cea a cryptomonedelor.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *