fbpx
  • bitcoinBitcoin$56,887.000.38%
  • ethereumEthereum$4,540.39-0.34%
  • ElrondElrond$358.70-12.23%

Coinbase listează două noi cryptomonede pe platformă

coinbase

La momentul actual există peste 60 de cryptomonede listate pe Coinbase, deși nu toate sunt disponibile în toate regiunile de pe glob. În luna iulie, CEO-ul exchange-ului, Brian Armstrong, a declarat că plănuiește listarea a peste 100 de alți tokeni.

Într-un anunț recent, oficialii au confirmat că cel puțin două noi monede vor fi listate pe platformă, fiind vorba de BadgerDAO (BADGER) și Rarible (RARI). Noile monede sunt acum disponibile pe website-ul Coinbase, precum și pe aplicațiile Android și iOS.

Este deja un fenomen bine-cunoscut că în urma unei noi listări pe exchange-uri mari (cum ar fi Binance sau Coinbase), prețul monedei respective va crește datorită asocierii cu aceste nume, dar și a unei noi expuneri pe piețe mai mari.

Acesta a fost evident și cazul aici, prețul RARI crescând cu 46% în urma listării (de la 19.6 la aproape 29 dolari), iar cel al BADGER cu 19% (de la 32 la aproape 39 dolari).

Badger DAO este o organizație descentralizată focusată pe introducerea Bitcoin în spațiul DeFi de pe Ethereum și alte blockchain-uri, în timp ce RARI este moneda ce stă la baza Rarible, un marketplace NFT – după cum descriu cei de la Coinbase proiecte.

Ca parte a politicii de listare de noi tokeni, cei de la Coinbase au creat pagini informative legate de noile adiții. Cea pentru BADGER poate fi găsită aici, iar ce pentru RARI aici.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *